Монтаж домофон, домофонни системи

Цифрови домофони CYFRAL – монтаж и продажба

Ние разполагаме с широк избор от възможности за монтаж домофон за вашата етажна собственост. Наличието им осигурява качествено по-високо ниво на сигурност на Вашия дом – позволява Ви да общувате безопасно с Вашите посетители, като допускате до имота си само тези, на които доверявате. Домофонната система е важен елемент за сигурност и удобство във Вашия имот.

Домофонната система позволява да бъде управлявано заключването на няколко врати, като отключването се осъществява лесно от страна на клиента. Събитията, генерирани при вход или изход през вратата могат допълнително да се регистрират от системата за видеонаблюдение.

Control BG осъществява доставка, монтаж и настройка на цифрови домофони cyfral, които осигуряват качествена комуникация и контрол на достъпа към общите части на етажната собственост. Вградената във външното табло система за контрол на достъпа с чип, позволява да управлява всякакъв вид заключване на вход – магнит, дроп-болт, насрещник.

Монтаж домофон Cyfral осигурява висок стандарт и качество на услугата за контрол на достъпа до общите части на етажната собственост.

Архитектурата на домофонната система позволява лесна инсталация както в новопостроена сграда, така и във вход, където наличното домофонно окабеляване има известни проблеми.

Домофонната система може да бъде допълнена с допълнителни елементи за контрол на достъпа

Домофони Cyfral – Табло PC-3000RLE 

PC-3000RLE е цифрово домофонно табло от висок клас с вградени модули за отключване с чип и списък с абонати, защитен с поликарбонатен прозорец. Посредством бутоните потребителят избира номера на апартамента, за да се осъществи повикване. Таблото е от неръждаем метал – инокс.

В PC-3000RLE е интегрирана система за контрол на достъпа с RFID чипове на 125 КХц, като е предвиденa възможност дa бъде добавен допълнителен модул за RFID чипове на 13.56 МХц или контактни чипове от типа iButton. Това прави удобно интеграцията на домофона с евентуалната системата за достъп в асансьора и позволява ползването на един чип както за входната врата, така и за асансьора.

монтаж домофон

Домофони Cyfral – Табло PC-3000RE

PC-3000RE е цифрово домофонно табло от висок клас с вграден модул за отключване с чип. Посредством бутоните потребителят избира номера на апартамента, за да се осъществи повикване. Таблото е от неръждаем метал – инокс.

В таблото е интегрирана система за контрол на достъпа с RFID чипове на 125 КХц.  Предвиденa е възможност дa бъде добавен допълнителен модул за RFID чипове на 13.56 МХц или контактни чипове от типа iButton. Това прави удобно интеграцията на домофона с евентуалната системата за достъп в асансьора и позволява ползването на един чип както за входната врата, така и за асансьора.

монтаж домофон

Домофони Cyfral – Табло PC-2000RE

PC-2000RE е цифрово домофонно табло от висок клас с вграден модул за отключване с чип. Посредством бутоните потребителят избира номера на апартамента, за да се осъществи повикване. Таблото е от прахово боядисана стоманена ламарина.

В панела е интегрирана система за контрол на достъпа с RFID чипове на 125 КХц. Предвиденa е възможност дa бъде добавен допълнителен модул за RFID чипове на 13.56 МХц или контактни чипове от типа iButton. Това прави удобно интеграцията на домофона с евентуалната системата за достъп в асансьора и позволява ползването на един чип както за входната врата, така и за асансьора.

монтаж домофон

Монтаж домофон – цифрови слушалки

Домофон MAC-D

Стандартна цифрова домофонна слушалка, съвместима с цифровите домофонни табла на CYFRAL.

Характерни характеристики на унифона MAC-D:

 • функционални бутони, разположени на базата до слушалката
 • 1 бутон – функция за отваряне на входната врата
 • 2 бутон – многофункционален, например отваряне на портата или включване на осветлението на етажа
 • възможност за добавяне на 3 мултифункционални бутона
 • контрол на силата на звука на разговора с възможност за изключване (3 нива)
 • оптична сигнализация на звънене – червен сигнален диод
 • секретност на разговорите – няма подслушване между абонати
 • монтаж на проводници без запояване
 • прост демонтаж – корпусът е затворен с ключалки
 • налични цветове: бяло
 • Производител – Китай
домофон

Домофон SMART-D

Цифрова домофонна слушалка от висок клас, съвместима с цифровите домофонни табла на CYFRAL.

Характеристики на слушалката SMART-D

 • модерен дизайн,
 • широка гама от цветове,
 • изработени от високогланцирана ABS пластмаса
 • функционални клавиши, разположени на основата до слушалката
  контрол на силата на звука на разговора с опция за изключване (3 нива)
 • монтаж на проводници без запояване
 • дискретност на обажданията – без подслушване между абонати,
 • Производител – Полша

Предлагат се в следните цветове:

Домофонни слушалки
домофон

При монтаж домофон на конкретен обект, по желание на клиента, системата може да бъде допълнена с допълнителни възможности за управление.